Welkom bij FLOR Vastgoed!

Onze naam is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en de passie die ons drijft: de liefde voor vastgoed. De naam "FLOR" is afkomstig van Ward's grootvader, wiens erfenis van integriteit en toewijding in ons DNA verweven zit. Maar er zit meer achter: Flor staat ook voor "For Love Of Real estate," omdat we gepassioneerd zijn door alles wat met vastgoed te maken heeft.

Ons verhaal

Een korte inleiding over hoe FLOR Vastgoed is ontstaan

Ons verhaal begon toen Ward en Guy elkaar toevallig ontmoetten. Guy had al jaren ervaring in de vastgoedsector, terwijl Ward zijn eerste stappen in deze branche zette. Ondanks dat ze totaal verschillende persoonlijkheden hebben, blijken ze perfect complementair te zijn, als een geoliede tandem. Waar Ward's enthousiasme en frisse ideeën zorgen voor vernieuwing, brengt Guy's ervaring en expertise stabiliteit en kennis in onze onderneming.

Wat hen verbindt, is hun gedeelde mindset: hard werken, eerlijkheid en een diepgaande wens om mensen te begeleiden in het aankoop- of verkoopproces van hun eigendom.

Ons team

De mensen achter FLOR Vastgoed

Bij Flor Vastgoed gaat het niet alleen om transacties, maar om het creëren van een oprechte en vertrouwensvolle relatie met onze klanten. We begrijpen de emotie die gepaard gaat met vastgoed en ondersteunen elke stap van het proces, zodat onze klanten zich gehoord, begrepen en gewaardeerd voelen.

Ward Van Santvoort
Zaakvoerder
Jouw naam hier?

Solliciteer nu!

Wit logo FLOR Vastgoed;

Kom ons team versterken!

Heb een interesse in een job bij FLOR Vastgoed? Stuur ons een bericht en laat ons weten wat je voor ons kan betekenen!

In de kijker

Of u nu een gezin bent op zoek naar uw droomhuis, een investeerder die een nieuwe kans zoekt of iemand die zijn eigendom wil verkopen, bij FLOR Vastgoed staan we klaar om u te begeleiden op uw reis in de wereld van vastgoed.

Zoek meer eigendommen

Ik wil graag:

KopenHuren
Nieuwbouw
Wit logo FLOR Vastgoed (zonder letters).

Cookies

Wij maken gebruik van cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te garanderen. Voorkeuren